Pentru că avem multe de spus!

.

Avocat sibian implicat în accidentul de la Dridif: ,,Dacă eram în maşina mea, eram mort!”


av. Nicolae Ucă

av. Nicolae Ucă

În teribilul accident de la Dridif, care a avut loc în 31 mai şi în care a decedat o persoană, a fost implicat și un autoturism înmatriculat în Sibiu. Pasager în această mașină a fost cunoscutul avocat sibian Nicolae Ucă.

,,Circulam pe direcția Sibiu – Brașov, într-un Mercedes ML care nu este al meu și nu era condus de mine, ci de un prieten. Eu eram în dreapta. Între Dridif și Beclean, după un vârf de pod, pe banda noastră mers a apărut un VW Polo, care se angajase în depășire. Și a intrat în noi. Nu s-a putut face nimic, deoarece l-am văzut cu câteva momente înainte de a intra în noi. Mașina în care ne aflam a fost lovită în partea din față stânga, cu o forță atât de mare, încât roata a fost smulsă cu totul, din fuzetă. Mașina a ajuns în balustrada de metal, proiectată apoi în partea opusă, unde mașina a rupt balustrada și a căzut pe trei roți în șanț, la vreo doi metri”, a explicat avocatul sibian pentru ziarul Turnul Sfatului.

În urma accidentului, șoferul care conducea VW Polo a murit pe loc.

accident Dridif - 31.05.2018

accident Dridif – 31.05.2018

Avocatul sibian Nicolae Ucă a fost diagnosticat cu fractură de calcaneu și de maleolă la piciorul stâng, iar șoferul mașinii în care se afla, cu fractură de stern. ,,Voi sta în casă cel puțin două luni și jumătate. Dacă nu eram într-o mașină foarte tare, eram morți. A contat că ML-ul este o mașină foarte bine construită, e înaltă, iar cel care a venit din contrasens a lovit doar în roată, mai jos. Dacă eram în autoturismul pe care îl posed eu – și care acum e în curte – probabil eram mort”.

În urma accidentului, ambele autoturisme implicate au fost încadrate de societățile de asigurări la ,,daună totală”

,,Poliția a comunicat societății de asigurare Euroins că accidentul s-a produs din vina șoferului care s-a angajat în depășire neregulamentară. Daunele morale și materiale sunt importante și vor fi plătite”, mai pune Nicolae Ucă. Potrivit lui, același RCA va acoperi și tratamentele sale și ale celui care a condus mașina în care se afla.

IPJ Braşov a anunţat că în primele 5 luni din acest an, pe şosele din judeţul nostru au avut loc accidente rutiere soldate cu 22 de morţi. 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *