Pentru că avem multe de spus!

.

Banii din rezerva CJ Brașov se duc spre spitalele din județ, în lupta lor cu coronavirusul


Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Veştea, a anunţat că  în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă de miercuri s-a hotărât ca banii aflați în fondul de rezervă al Consiliului Județean Brașov să se ducă spre spitale în lupta lor cu coronavirusul.

„Ne-am arătat disponibilitatea de a folosi întreaga sumă existentă în fondul de rezervă al CJ Braşov, respectiv 4.350.000 de lei, pentru a face alocări bugetare spitalelor braşovene, astfel încât acestea să dispună de bani suficienţi pentru achiziţia de materiale, dezinfectanţi şi toate cheltuielile din această perioadă, astfel încât să nu facem rabat de la niciun fel de măsuri care trebuie luate pentru limitarea răspândirii infecţiei cu noul coronavirus”, a declarat Veștea, citat de Bună Ziua Brașov.

,,Am solicitat instituţiilor medicale aflate în administrarea Consiliului Judeţean să ne prezinte necesarul de aprovizionare cu medicamente. Avem o evaluare exactă a situaţiei din toate spitalele braşovene. Suntem alături de Instituţia Prefectului, de Direcţia de Sănătate Publică şi de celelalte instituţii cu atribuţii în gestionarea acestei situaţii şi vom face front comun”, a adăugat sursa citată.
 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.