Pentru că avem multe de spus!

.

Biciclist lovit de un autoturism în cartierul Galați


accident

UPDATE: La fața locului polițiștii au stabilit că biciclistul, un minor de 14 ani, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat pe contrasens, unde a fost acroșat de un autoturism care circula regulamentar. Iar accidentul s-a produs între Făgăraș și Șoarș.

Un minor de 14 ani, din Făgăraș, care se deplasa cu bicicleta pe DJ 104D, dinspre Șoarș spre Făgăraș, la km 3 + 300 m, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, unde nu a mai putut evita impactul cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului minorul a suferit vătămări și a fost transportat la spital pentru îngrijiri. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“, ne-a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp în cartierul Galați. Din primele informații un biciclist a fost acroșat de un autoturism.

Avem o intervenție SMURD. Un biciclist a fost lovit de un autoturism, este conștient și va fi transportat la spital de echipajul SMURD“, ne-a informat plt. maj. Luiza Dănilă, ISU Brașov.

Vom reveni cu informații.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *