Pentru că avem multe de spus!

.

Bike Fest, la a doua ediție, marca „Aproape de natură“


 

bike festAsociația „Aproape de natură“ organizează și în acest an concursul Bike Fest. Este o competiție aflată la a doua ediție, ce va avea loc în 23 și 24 iulie şi se va desfăşura în zona turistica Berivoi, comuna Recea.

Concursul are ca scop promovarea sportului şi a activităţilor în aer liber, punând în acelaşi timp în valoare potenţialul zonei în ceea ce priveşte traseele de ciclism montan.
„Având în vedere că scopul principal al asociaţiei noastre este de reconectare a copiilor cu natura, şi nu neapărat spiritul de competiţie, organizăm această competiţie într-un mod inedit. Asta înseamnă că, spre deosebire de toate competiţiile de ciclism montan din ţară, noi vom avea doar doua categorii: family (adulti și copii ) si open (adulti 18-99 ani)“, se arată pe pagina de facebook a concursului.
Pe parcursul probei, vor exista puncte de control şi revitalizare, în care participanţii vor avea la dispoziţie apă, sucuri energizante, glucoză, fructe, etc. Asistența medicală pe perioada concursului va fi asigurată de 2 medici de la Spitalul din Făgăraș.

 

Astfel, concursul va debuta sâmbătă, 23 iulie, la ora 10.00, după înscrierea participanților. Va avea loc desfășurarea probei de ciclism montan 10 km offroad, iar apoi festivitatea de premiere

Duminică concursul va începe tot la ora 10.00 , când se va desfășura proba de ciclism montan de 25 km.

Contribuția la concurs este de 50 de lei de familie, 25 de lei dacă este doar un singur participant. Iar cei care vor să participe la ambele întreceri, vor plăti o contribuție de 60 de lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.