Pentru că avem multe de spus!

.

„Board Games Nights“. Două seri de „joacă“ la Casa de Cultură!


 

1Dacă știți jocuri de cărți sau jocuri de tip board game sau pur și simplu doriți să petreceți o seară faină alături de mai mulți tineri făgărășeni, atunci sunteți așteptați weekendul viitor, 21 și 22 decembrie, în sala mică a Casei de Cultură, de la ora 18.00, pentru a doua ediție a evenimentului „Board Games Nights“, organizat de Clubul Sportiv „Țara Făgărașului“.

Ideea a fost a grupului de inițiativă din cadrul Clubului Sportiv. Suntem mai mulți membri în cadrul clubului cărora ne plac astfel de jocuri, așa că ideea noastră s-a și materializat, bineînțeles și cu ajutor din partea Casei de Cultură.

Prima ediție s-a desfășurat anul trecut, tot în prag de sărbători, a fost o ediție pilot, să vedem cum reacționează publicul la astfel de evenimente. Spre surprinderea noastră au venit destul de mulți oameni de toate vârstele și a rezultat un eveniment reușit. Unii tineri care au participat anul trecut au fost chiar plăcut surprinși să audă că o să facem și a doua ediție.

Practic, vrem să închegăm relaționarea asta dintre oameni, la nivel de comunitate. Și, măcar pentru o seară, două, să mai lase tehnologia și să se alăture altor oameni, în niște jocuri interesante. Practic, să încercăm cât putem să creăm niște legături între oamenii din comunitate“, ne-a povestit Victor Porancia, membru în Clubul Sportiv „Țara Făgărașului“ și unul dintre inițiatorii evenimentului.

Vineri, 21 decembrie și sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 18.00, în sala mică a Casei de Cultură, sunteți invitați să faceți cunoștință cu tinerii din Clubul Sportiv și, de ce nu, să vă arătați și priceperea la astfel de jocuri. Accesul cu băutură și mâncare este liber, însă nu este tolerat alcoolul, iar curățenia este foarte importantă pentru a nu deteriora jocurile.

Spor la.. jucat!
2

3

5

6

4
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.