C.N. ,,Radu Negru”, din nou în top. Elevul Mihail Boac, locul I pe județ la tenis de masă


Luni, 6 februarie, a avut loc la Brașov faza județeană la tenis de masă, întrecere ce face parte din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Competiția s-a desfășurat atât la masculin, cât și la feminin și a adunat la start cei mai buni jucători din județ.

Colegiul Național ,,Radu Negru“ Făgăraș a participat cu doi sportivi: Mihail Boac și Adriana Biliboacă, iar la final Mihail a cîștigat locul I, iar Adriana s-a clasat pe un onorant loc IV. De menționat este faptul că ambii elevi făgărășeni sunt cu un an mai mici decât limita maximă de vârstă.

Mihail Boac a câștigat toate cele 10 meciuri pe care le-a disputat si astfel s-a clasat pe prima poziție în clasament și va reprezenta județul Brașov la faza finală, ce va avea loc la începutul lunii martie la Buzău. Mihail s-a impus de-o manieră autoritară fără să piardă nici un set.

,,Am reușit să ne calificăm la faza județeană cu doi sportivi, iar la final rezultatele au fost foarte bune. La băieți au fost 18 participanți. Mihail a câștigat toate partidele pe care le-a disputat fără emoții si va participa în perioada 3 – 5 martie la faza națională ce va avea loc la Buzău. Adriana, la prima participare la o astfel de competiție, a jucat bine și s-a clasat, la final, pe locul IV. Cu acest prilej vreau să-i mulțumesc profesorului Cătălin Ivan, pentru tot ajutorul pe care l-a oferit în pregătirea celor doi sportivi făgărășeni“, a declarat profesorul de educatie fizică și sport al Colegiului Național ,,Radu Negru“, Bogdan Dragoș.

Anul acesta, sportivii de la Colegiul Național ,,Radu Negru“ domină autoritar competițiile județene. Echipa de handbal fete a obținut locul II iar baschetbalistele de la Radu Negru au obținut locul I și vor reprezenta județul la întrecerea de la Dej.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.