Pentru că avem multe de spus!

.

Campanie ISU Brașov în liceele făgărășene


isu activitateElevii de la Colegiile Naționale „Radu Negru“ și „Doamna Stanca“ au avut parte, în aceste zile, de o serie de activități de informare și conștientizare cu privire la efectele negative ale comportamentului teribilist în trafic, ale consumului de alcool și droguri la volan.

Campania este derulată de către ISU Brașov. Pe lângă personalul Inspectoratului, la activități a mai participat Dan Gîrtofan, președintele C.S. Prorally Team Brașov, dar și reprezentanți ai Poliției Rutiere Făgăraș și Brașov.

Obiectivele proiectului îi privesc atât pe elevi, prin responsabilizarea acestora în vedere adoptării unui comportament preventiv în calitate de participanţi la trafic, cât şi pe cadrele didactice pentru asigurarea continuităţii transmiterii mesajelor preventive în rândul elevilor.

isu activitate1În cadrul întâlnirilor cu elevii, cadrele ISU le-au prezentat elevilor metode de acordare a primului ajutor în caz de accidente, informaţii preventive, dar şi mărturii şi întâmplări trăite la aceste intervenţii.

Aceste activități vor avea loc în mai multe instituții de învățământ, deoarece unul din scopurile proiectului este acela ca informațiile să ajungă la un număr cât mai mare de adolescenți.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *