Pentru că avem multe de spus!

.

CARGO cântă la Sâmbăta de Sus!


Cargo

Cargo

Ultimul weekend din luna iulie găseşte celebra trupă rock la un festival organizat pentru prima dată la Sâmbăta de Sus.

,,Sâmbăta X3” se află în 2019 la prima ediţie şi se va desfăşura în perioada 26 – 28 iulie pe un platou situat pe partea dreaptă a drumului de mers între comuna Sâmbăta şi zona turistică.

Organizatorii festivalului au contractat pentru ediţia inaugurală trupa rock Cargo, care va urca pe scena festivalului în seara zilei de sâmbătă, 27 iulie.

Deşi se află de 34 de ani pe scenele rock din ţară, cei de la Cargo (cu Adi Igrişan la voce din 2003) vor cânta în premieră în poiana sâmbeteană denumită ,,Grădina Ielelor”, înconjurată de lacuri şi cu vedere spre Munţii Făgăraş.

Cu o seară înainte, vineri, 26 iulie, vor fi de serviciu pe scena de la munte cei de la Zebbra, un live brand specializat în cover-uri care a luat naştere acum 6 ani în vestul ţării.

Trupa Zebbra

Trupa Zebbra

Preţul biletelor la festival diferă în funcţie de momentul la care sunt cumpărate. Până astăzi, 15 mai, biletul costă 70 de lei. De mâine şi până în 10 iulie costă 85 de lei. După data de 11 iulie tariful urcă la 100 lei. Copiii sunt 14 ani au accesul gratuit.

Biletele sunt disponibile prin: iabilet.ro, evenimente.comwww.sambatax3.ro.

Mai multe date despre festival găsiţi în interviul cu Lucian Săvoiu, organizatorul evenimentului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.