Ce facem în weekend? Mergem la deschiderea magazinului de îmbrăcăminte BRANDS OUTLET, plantăm copăcei, mergem la Festivalul de pricesne ce va avea loc la Viștea de Jos, mergem la cinema și într-o navă spațială


Ultimul weekend din luna martie aduce la Făgăraș multe evenimente de care ne putem bucura.

Sâmbătă, de exemplu, avem o mulțime de evenimente de unde putem alege.

Reclamă

Se deschide magazinul BRANDS OUTLET

Încă de dimineață, de la ora 10.00, mergem la deschiderea noului magazin de îmbrăcăminte – BRANDS OUTLET. Se va deschide pe strada Aron Pumnul, vizavi de Sinagogă, și va avea muuulte surprize, printre care amintim păjituri, șampanie, dar cel mai important: prețuri reduse la haine și vom avea posibilitatea să ne alegem și un produs, la alegere, cadou!

Acțiune de plantare

Tot sâmbătă va avea loc o acțiune de plantare a 500 de puieți de salcâmi, frasini și tei. Acțiunea este organizată de Primăria Făgăraș, alături de „Asociația Creștem România Împreună”. Cei care doresc să participe în calitate de voluntar, alături de familie, cu prietenii sau colegii de serviciu, sunt așteptați sâmbătă, 25 martie 2023, în zona din apropierea parcului „Regina Maria”, începând cu ora 9:15.

Festivalul de cântări bisericești – Viștea de Jos

Tot mâine vom sărbători Buna Vestire, iar la Viștea de Jos va avea loc tradiţionalul festival de cântări bisericeşti. Sâmbătă, 25 martie, după slujba de la biserică, satul Viştea de Sus va fi animat de corurile din localităţile învecinate, care vin să cânte pricesne şi să facă o paradă a portului popular.

Ora Pământului – activități în fața Casei de Cultură

Sâmbătă seara, tot globul este invitat să stingă lumina în cadrul celei mai mari acțiuni voluntare de mediu din istorie – Ora Pământului. În intervalul 20.30 – 21.30 suntem invitați să stingem lumina în case și să oferim o oră din timpul nostru pentru planetă. În același interval orar, 20.30 – 21.30, în fața Casei de Cultură vor avea loc evenimente care vor marca evenimentul – Ora Pământului. Vom merge la un cinema ce va funcționa pe curent produs din pedalat și vom intra și într-o navă spațială unde vom putea vedea ce se întâmplă pe alte planete!

Nu uităm! Sâmbătă noaptea trebuie să dăm ceasul înainte cu o oră, astfel ora 03.00 să devină ora 04.00!

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.