Pentru că avem multe de spus!

.

Ce probleme au ridicat consilierii în timpul ședinței de CL: nivelul peronului din Gara Făgăraș și lipsa unei toalete ecologice în stația de taxi


gara-fagarasÎn cadrul ședinței de Consiliu Local, doi dintre aleșii locali s-au declarat nemulțumiți față de unele probleme cu care se confruntă făgărășenii.

Condițiile de urcare și de coborâre din tren din Gara Făgăraș sunt sub orice critică. Știu foarte bine că nu ține de noi să schimbăm ceva acolo, însă cei care au nevoie de gară sunt făgărășenii, iar noi trebuie să ne gândim la ei. Nu pot urca în trenuri, peronul este foarte jos și nu este normal așa ceva. Ca să se urce într-un tren, un făgărășean poate face acest lucru doar dacă spune o rugăciune și apoi cineva îl ajută să urce sau dacă vine de acasă cu scăunelul și îl așează în fața scărilor de urcare. este inadmisibil. Parcă spuneam la începutul mandatului că putem fi cel mai bun Consiliu local de până acum“, a spus consilierul Florin Alexandru.

Ca și o soluție la această problemă, se va înființa o comisie formată din consilieri locali, care va discuta această problemă cu reprezentanți ai Ministerului Transporturilor.

O altă problemă ridicată a fost lipsa unei toalete ecologice în stațiile de taxiuri din municipiu.

Am vorbit cu mai mulți făgărășeni, care au spus că nu există o toaletă în stațiile de taxi. Știu că este o problemă delicată, dar trebuie rezolvată cât mai curând“, a spus și consilierul local Petru Malene.

Primarul a promis că această problemă va fi rezolvată anul viitor.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *