Centrul orașului Victoria se închide traficului și se deschide distracției în perioada 1-3 iunie


VictoriaCopiilor din orașul Victoria și din împrejurimi li se pregătesc trei zile pline de surprize în weekend-ul 1-3 iunie.

Timp de trei zile traficul rutier din piața centrală a orașului va fi închis, iar zona va fi transformată într-un mare centru de distracție pentru cei mici, cu concursuri, jocuri, tombole etc. Autoritățile locale nu au uitat nici de părinții și bunicii care îi vor însoți pe micuți și au pregătit o atmosferă de petrecere și pentru ei, invitând formații din toate genurile muzicale pe scena amplasată în piața centrală.

Vineri, 1 iunie, programul va debuta la ora 12.00. În prima parte a zilei va fi un program dedicat în principal copiilor și competiții sportive (Teatru Mic din Sibiu, Clubul Copiilor Victoria), iar apoi vor urca pe scenă artiștii Mălina Popa, Tzake și Autograf și grupul sibian Riff.

Sâmbătă, 2 iunie, în centrul orașului va începe distracția la ora 17.00. Vor cânta: Bianca Mateoniu, Paradox, Olimpiu Băncilă, Allen Casian, Tender și Mike Zetter.

Duminică, 3 iunie, tot de la ora 17.00 debutează programul artistic. Pe scenă vor urca cei din Ansamblul folcloric Făeragul, Olimpiu Băcilă, Ansamblul folcloric Hârseni, Georgiana Pătrînjel, Ioana Bozga, Maria Curticăpean, Eugen Pistol și grupul Armonia.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.