Cetatea Făgăraș își deschide larg porțile pentru Noaptea Muzeelor! Ce puteți vizita


Sâmbătă, 13 mai, va avea loc o nouă ediţie a evenimentului Noaptea Muzeelor. Și de această dată Muzeul Țării Făgărașului „Valer Literat“ își va deschide larg porțile pentru turiști. Și nu doar Muzeul, ci și curtea interioară a Cetății, proaspăt restaurată, chiar înainte de inaugurarea oficială!

foto: Dinu Constantin

Făgărășenii, turiștii, au ocazia să viziteze atât expoziții temporare aflate în săile muzeului, cât și curtea interioară sau curtea exterioară.

,,În seara de sâmbătă, 13 mai, avem Noaptea Muzeelor. Noi din 2012 organizăm acest evniment, în care comunitatea făgărășeană, dar și turiștii pot vizita Cetatea și Muzeul Țării Făgărașului ,,valer Literat’’. Intarrea este gratuită. Prima intrare este la ora 18.00, iar ultima la ora 23.00. Îi întâmpinăm pe turiști cu expoziții temporare noi, cu Sala Tronului, pentru cei care încă nu au avut ocazia să o vadă. De asemenea, turiștii pot vizita curtea interioară și curtea exterioară’’, a declarat dr. Elena Băjenaru, managerul Muzeului Țării Făgărașului ,,Valer Literat’’.

Intrarea este liberă!

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.