Pentru că avem multe de spus!

.

Cină în natură la Cincșor. Transilvania – gusturi rafinate între Orient și Occident


 

Cincsor Cina in naturaSâmbătă, 22 iunie 2019, între orele 16.00-23.00

Cincșor (comuna Voila, jud. Brașov) – curtea fostei case parohiale evanghelice și biserica fortificată

Kultur Project/ Cincșor Transilvania Case de Oaspeți, în parteneriat cu Asociația My Transylvania, vă invită sâmbătă, 22 iunie, începând cu ora 16.00 la ”Cină în natură la Cincșor”.

Transilvania a fost întotdeauna locul în care Occidentul s-a simțit bine alături de Orient, iar domeniul gastronomic nu face excepție. Anul acesta, pentru a celebra diversitatea și multitudinea influențelor ce se sintetizează în spațiul transilvănean, ”Cina în natură” are ca temă Transilvania – gusturi rafinate între Orient și Occident și respiră arome orientale.

Publicul este invitat să ia parte la un eveniment complet în inima Transilvaniei, ce include natură autentică, experiențe culturale – tur la ansamblul bisericii fortificate Cincșor și un concert inedit, care sfidează normele convenționale de ascultare și de interpretare a muzicii clasice – alături de un meniu fine dining de patru feluri, de inspirație persană, bazat pe ingrediente locale, de sezon.

Preț: 34 euro/ persoană (nu sunt incluse băuturile alcoolice). Prețul include și activitățile culturale.

Cina_in_natura_CincsorProgram:

16.00: Bun venit și mic tur la biserica fortificată Cincșor

17.30 – 21.30: Cină și introducere în bucătăria persană

22.00: Concert cu ochii larg închiși – recital de vioară în întuneric 100% la biserica fortificată Cincșor, cu Valentin Șerban (vioară solo) și Cristina Bobe (artist vizual). În program lucrări de Bach, Kreisler, Enescu, Paganini, Ysaÿe.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.