Codul galben de ninsoare a intrat în vigoare! Utilajele de deszăpezire sunt pe străzi


deszapezireLa Făgăraș a început să ningă de azi-dimineață,  iarbun strat subțire de zăpadă s-a depus pe trotuare și străzi. Angajații Salco au ieșit cu utilajele de deszăpezit pe străzile din oraș. Potrivit directorului Salco Serv, Dragoș Bârsă, nu sunt probleme deosebite în acest moment.

Am ieșit pe străzi încă de azi-dimineață cu trei utilaje – sărăriță, pluguri și am dat și cu sare pe străzile din municipiu. Nu sunt probleme deosebite în acest moment, pe șosele nu s-a depus în strat consistent zăpada“, ne-a declarat directorul Salco Serv, Dragoș Bârsă.

Meteorologii au emis două avertizări cod galben de ninsori abundente de marți, 13 februarie. Vizat este și județul Brașov.

Astfe până joi va ninge puternic în estul Carpaţilor Meridionali, în Carpaţii Orientali, în cea mai mare parte a Moldovei şi local în nordul Munteniei. Sub cod galben sunt județele Brașov, Harghita și Covasna până joi la ora 11.00.

foto: arhivă

 
One thought on “Codul galben de ninsoare a intrat în vigoare! Utilajele de deszăpezire sunt pe străzi

  1. Ionescu Constantin

    Nu inteleg de ce utilajele de dezapezire nu sunt directionate pe strazile circulate,dupa cum se poate vedea in foto,asta este publicitate,nici macar cu bicicleta nu se circula pe acea alee.In fata primariei se poate interveni manual cu asistatii sociali!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.