Pentru că avem multe de spus!

.

Comuna Jibert. Anunț public privind emiterea aprobării de dezvoltare pentru proiectul „Sistem de canalizare menajeră și sistem de alimentare cu apă în Văleni“


anunt publicCOMUNA JIBERT, titular al proiectului “SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ȘI SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ÎN LOCALITATEA VĂLENI, COMUNA JIBERT, JUDEȚUL BRAȘOV“, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare pentru proiectul “SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ȘI SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ÎN LOCALITATEA VĂLENI, COMUNA JIBERT, JUDEȚUL BRAȘOV” propus a fi amplasat în comuna Jibert , sat VĂLENI, intravilan și extravilan.
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brașov , str. Politehnicii, nr. 3, în zilele de luni – joi, între orele 8,00 – 16,30 și vineri între orele 8,00 – 14,00 precum și la următoarea adresă de internet www.apmbv.apm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.