Pentru că avem multe de spus!

.

Comuna Jibert. Anunț public, proiect „Sistem de canalizare menajeră și sistem de alimentare cu apă în localitatea Văleni“


jibert primarieCOMUNA JIBERT, titular al proiectului “SISTEM DE CANALIZARE MENAJERA SI SISTEM DE ALIMENTARE CU APA IN LOCALITATEA VALENI, COMUNA JIBERT, JUDETUL BRASOV”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare “continuarea procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare“, pentru proiectul “SISTEM DE CANALIZARE MENAJERA SI SISTEM DE ALIMENTARE CU APA IN LOCALITATEA VALENI, COMUNA JIBERT, JUDETUL BRASOV”, propus a fi amplasat in intravilanul si extravilanul comunei Jibert, sat Valeni.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, în zilele de luni-joi, între orele 800-1630 si vineri intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbv.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 de zile de la data publicării prezentului anunţului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.