Comuna Mândra intră în ,,scenariul 4”, din 8 aprilie!


comuna Mândra

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Braşov a aprobat, miercuri, o hotărâre prin care în comuna Mândra (satele Ileni, Mândra, Râuşor, Şona şi Toderiţa) se aplică măsurile corespunzătoare limitelor de incidenţă  cuprinsă între 4 şi 7,5/1000 de locuitori.  Decizia a fost luată având în vedere că în comună a fost înregistrată o incidenţă a infectărilor cu noul coronavirus de 4,21 cazuri la mia de locuitori (13 persoane bolnave, la o populaţie de 3.086 de locuitori).
Măsurile se vor aplica pentru o perioadă de 14 zile, respectiv 8 aprilie – 21 aprilie. La finalul acestei perioade situaţia va fi analizată, iar dacă incidenţa va fi mai mică de 3,5 cazuri la 1.000 de locuitori, măsura stabilită miercuri va fi anulată.

Care sunt restricțiile

Conform hotărârii, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică circulația persoanelor în afara locuințelor este permisă numai până la ora 20.00, cu excepțiile prevăzute la art 2^1 din anexa 3 a HG 293/11.03.2021, în baza unei declarații  de la angajator sau pe proprie răspundere.

Se limitează intervalul de timp în care este permisă desfășurarea activității operatorilor economici, care desfășoară activități de comerț până la ora 18.00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.