Conducea fără permis un moped declarat furat


mopedJoi, 7 februarie, în jurul orelor 12.00  polițiști din cadrul Postului de Poliție Ucea au oprit în trafic un tânăr în vârstă de 15 ani din orașul Victoria, care conducea un moped pe care nu erau montate plăcuțe de înmatriculare.

În urma controlului efectuat, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, mopedul nu este înmatriculat, iar acesta a fost sustras din grădina părinților săi.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ”conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ”furt în scop de folosință”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în  care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Tot joi, 7 februarie  a.c., în jurul orelor 13.00  polițiști din cadrul Postului de Poliție Ucea au oprit în trafic, pentru control, un tânăr în vârstă de 16 ani din orașul Victoria, care conducea un moped pe DP3, din direcția oraș Victoria-Sumernă.

În urma controlului efectuat, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, mopedul fiind sustras de acesta din grădina părinților săi.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ”conducerea unui vehicul neînmatriculat”  și ”furt în scop de folosință”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în  care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.