Pentru că avem multe de spus!

.

Consilierul local Ioan Dobrilă a depus jurământul


Ioan Dobrilă depune jurământul

Ioan Dobrilă depune jurământul

Joi, 25 octombrie a.c., Legislativul din oraşul Victoria s-a întâlnit în şedinţă ordinară. Primul proiect de pe ordinea de zi a vizat încetarea mandatului de consilier local al doctorului Cristian Băiulescu, urmat apoi de validarea mandatului de consilier local pe numele Ioan Dobrilă.

Medicul specialist în obstetrică-ginecologie, Cristian Băiulescu a fost ales consilier local din partea Partidului Social Democrat. El şi-a depus demisia în cursul lunii septrembrie, din motive personale.

Următorul pe lista partidului care a intrat în Consiliul Local este Ioan Dobrilă, de profesie inginer mecanic.

Băiulescu a fost al treilea consilier local demisionar din acest Legislativ, după Lucian Paler şi Sorin Molnar.

Potrivit statutului aleşilor locali, consilierii locali si judeteni au obligaţia ca, după validare, să depună urmatorul jurămânat în limba română: ,,Jur sa respect Constituţia şi legile ţării şi să fac, cu buna-credintă, tot ceea ce sta în puterile şi priceperea mea pentru binele locuitorilor oraşului. Asa să-mi ajute Dumnezeu.”

La şedinţa Legislativului de aseară, în sala Consiliului Local a oraşului Victoria, a fost primită şi o delagaţie venită din Franţa.

delegaţia franceză la şedinţa CL

delegaţia franceză la şedinţa CL

Oraşul Victoria s-a înfrăţit cu Chevilly-Larue, un orăşel francez, în anul 1994. De atunci s-au desfăşurat mai multe acţiuni comune şi vizite reciproce.

Asocierea cu oraşul fancez de lângă capitala Franţei a adus mai multe beneficii victorienilor în cei 24 de ani de colaborare. De exemplu, cu câţiva ani în urmă, cu o finanţare din partea francezilor a fost amenajat cabinetul medical şcolar din oraşul Victoria.

De asemenea, şi anul trecut în Victoria a fost primită o delegaţie din Chevilly-Larue, condusă de primarul francez.

Menţinând tradiţia, săptămâna aceasta francezii au venit din nou la Victoria. Au vizitat Colegiul Tehnic ,,Dr. Alexandru Bărbat” şi au stat de vorbă cu consilierii locali.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.