Pentru că avem multe de spus!

.

Consultațiile de cardiologie completează lista de investigații la RMN Diagnostica Făgăraș


SÎNZIANA-BĂRBULESCU---template-RMN-Diagnostica-FAGARASRMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în centrele de imagistică din Sibiu și Brașov, vine în întâmpinarea pacienților cu noi servicii medicale și în cadrul centrului de imagistică (Computer Tomograf) deschis în Făgăraș.

Începând cu 28 septembrie, în cadrul ambulatorului de specialitate RMN Diagnostica FĂGĂRAȘ, pacienții pot beneficia de consultații și investigatii pentru specialitatea CARDIOLOGIE, oferite de doamna doctor Sânziana Bărbulescu, medic specialist cardiolog, în fiecare zi de vineri între orele 9:00 -14:00.

Cardiologia este specialitatea medicală pe care o iubesc și cu care mă identific cel mai mult. În relația cu pacienții comunicarea și ascultarea sunt elemente extrem de importante pentru mine. Am timp pentru fiecare pacient care intră în cabinet, am răbdare, găsesc cuvintele potrivite. Întâlnirea cu pacienții mei înseamnă respect, profesie, empatie, legatură, încredere, confidențialitate”, dr. Sânziana Bărbulescu, medic specialist cardiolog RMN Diagnostica

Pe lângă investigațiile de imagistică realizate de un Computer Tomograf de ultimă generație, pacienții mai pot beneficia de consultații și investigații pentru următoarele specialități:
ONCOLOGIE MEDICALĂ, Dr. Claudia Aldea, medic specialist oncologie medicală;
NEUROCHIRURGIE, Dr. Vicențiu Săceleanu, medic primar neurochirurg, doctor în medicină;
ENDOCRINOLOGIE, Dr. Ioana Verde, medic specialist endocrinolog;
DIABET ZAHARAT, NUTRIȚIE și BOLI METABOLICE, Dr. Erica Vulcan, medic specialist diabetolog.

105 x 148 mm CONSULTATII AMBULATORIU RMN Fagaras-01Pentru informații suplimentare și programări puteți suna la telefon 0368 406 529.
FĂGĂRAȘ, str. Ghioceilor nr.1 (în incinta Spitalului Municipal Făgăraș)
Email: fagaras@rmn-diagnostica.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.