Pentru că avem multe de spus!

.

Copie fidelă UNTOLD și la Brașov anul viitor?!


ultodl-brasovViceprimarul Brașovului Costel Mihai și Mihai Dragu, președintele Asociației pentru Educație, Diversitate și Multiculturalitate EDM au semnat miercuri, 20 decembrie, protocolul de colaborare pentru organizarea Red Music Festival, un festival de muzică electronică de dans (Edm / Electronic Dance Music) care ar urma să fie organizat în vara anului viitor la Brașov.

 
˝Voi sprijini dezvoltarea unei vieți culturale efervescente în municipiul Brașov și evenimentele culturale indiferent de palier. Acesta este un eveniment care se adresează în special tinerilor, asemănător Festivalului Untold, din Cluj. Ne dorim un eveniment de anvergura aceasta la Brașov și ne dorim ca acest parteneriat să fie unul de bun augur. Imediat după perioada sărbătorilor va fi înființată o comisie de organizare care va începe să lucreze și vă vom ține la curent cu toate etapele pe care le vom parcurge pentru acest festival ˝, a declarat viceprimarul municipiului Brașov, Costel Mihai.
˝Electronic Dance Music este cea mai importantă verigă a industriei muzicale internaționale la acest moment. Dorim să fie un eveniment de referință pentru Brașov, și ca în fiecare an să îl dezvoltăm împreună cu Primăria Brașov, asociațiile de voluntariat, sponsorii și partenerii de aici. Vrem să aducem artiști de referință, care au mai performat în România sau care să vină aici pentru prima dată. Vrem să avem pe scene tot ceea ce a dat mai bun muzica electronică internațională și am inițiat deja discuții cu impresari din Germania, SUA și Marea Britanie pentru a face acest lucru posibil. De reușita acestei ediții depinde succesul edițiilor următoare, pe care le vrem mai mari și le vrem de referință pentru Brașov˝, a spus Mihai Dragu, organizatorul evenimentului.

 
Red Music Festival ar urma să aibă loc în perioada 17-23 iulie 2017, la Brașov, în două sau trei locații posibile (fostul Stadion Municipal, parcul Tractorul și, posibil parcul din jurul Lacului Noua), urmând să fie invitați peste 100 de artiști, între care se numără și nume ca Tiesto, Armin Van Buuren, Matin Garrix, Allen Walker, Oliver Heldens, VINAI, Quintino sau Tony Junior, alături de artiști ai Spinnin´ Records, pe primul loc în lume între cele mai mari case de discuri în muzica electronică și Armed Recordings, cea mai bună casă de discuri românească în domeniu.
Bugetul estimat al festivalului este de 2.000.000 de euro, care ar trebui să fie acoperit 40% din vânzarea de bilete și abonamente, 30% din sponsorizări, și câte 10% din donații, închirieri de spații comerciale și vânzarea de produse promoționale.
Din echipa de coordonare a festivalului face parte și Victor Pascovski, care alături de The Manager (Mihai Dragu), a înregistrat un succes excepțional în lumea muzicală internațională de profil, semnând un contract de doi ani cu Spinnin` Records, lucru realizat de doar alți trei artiști români (INNA, Edward Maya si Elena Gheorghe). Piesele lor se află în primele 50 de locuri ale topurilor americane de profil, iar colaborarea cu Spinnin` Records le-a oferit șansa de sansa de a participa la o serie întreagă de evenimente și festivaluri renumite, alături de mari nume din peisajul EDM, precum Dimitri Vegas, Like Mike, Fedde le Grand, Sander Van Dorn, Martin Garrix, NERVO sau Afrojack.

Sursa: Primaria Brasov
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *