Criminalul mărturiseşte: corpul Alexandrei în Olt, corpul Luizei în Dunăre


Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a recunoscut că a ucis două tinere, pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a indicat anchetatorilor DIICOT unde se află şi trupul Luizei, după ce a spus că trupul Alexandrei se află în râul Olt.

img
Astfel, potrivit unor surse DIICOT, Gheorghe Dincă a declarat la audieri că trupul Luizei Melencu s-ar afla în Dunăre.

După o audiere marator, procurorii au început să obţină informaţii preţioase şi tot mai clare despre ororile pe care le-ar fi comis Gheorghe Dincă. Bărbatul din Caracal este inclusiv bănuit că a încinerat corpul uneia dintre fete, după ce anchetatorii au descoperit oase umane în curtea lui Dincă, însă bărbatul susţine că trupurile fetelor se află într-o cu totul altă localţie.

Astfel, Dincă a spus că a aruncat corpul Alexandrei în Olt, iar pe cel al Luizei în Dunăre.

Anchetatorii urmează acum să meargă cu Gheorghe Dincă în locurile în care pretinde că a aruncat corpurile fetelor. De asemenea, o reconstituire a traseului pe care l-a urmat Gheorghe Dincă după fiecare crimă va fi efectuată tot astăzi.

Criminalul din Caracal a fost deja acuzat de omor, însă, doar pentru moartea Alexandrei Măceșanu. Acum, după informaţiile date anchetatorilor privind locul în care s-ar afla trupul Luziei Melencu, probabi că Gheorghe Dincă va fi acuzat şi pentru moartea Luizei.

Zilele Fagarasului 2019
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.