Cristian Iosipescu, noul viceprimar al orașului Victoria


  • Cristian Iosipescu, din partea USR-PLUS, a fost ales noul viceprimar al orașului Victoria

Luni seara a avut loc ședința de Consiliu Local a orașului Victoria. Primul punct pe ordinea de zi a ședinței a fost depunerea jurământului a doi dintre consilieri. Este vorba despre Oana Merdariu din partea USR-PLUS și Carla Tatu din partea PNL. Al doilea punct de ordinea de zi a fost alegerea viceprimarului, iar aici aleșii locali au avut de ales între: Cristina Bratu – PNL, Daniel Stana – ADN și Cristian Iosipescu – USR-PLUS. Votul consilierilor locali a fost secret, iar în urma centralizării, cu un număr de 8 voturi pentru, noul viceprimar a ieșit Cristian Iosipescu. „Cristian avea nevoie de votul majorității simple, astfel a fost ales cu 8 voturi pentru dintr-un total de 15 consilieri prezenți. Este un băiat deosebit, cu care am dorit încă de la început să fac echipă, mă bucur că a fost nominalizat de colegii mei din USR-PLUS. Sper să facem o echipă bună și constructivă, pentru binele comunității din Victoria. Doresc să coleborez și cu ceilalți consilieri și împreună, poate pentru prima oară, să uităm partea politică și să lucrăm pentru locuitorii orașului Victoria“, a declarat Camelia Bertea, primarul orașului Victoria.

Cristian Iosipescu are 37 de ani, a absolvit Facultatea de Educație fizică și sport la Sibiu, Școala Națională de Antrenori și Facultatea de Management la Brașov. Din anul 2006 este angajat al Serviciului Fiscal Victoria, serviciu ce deserveşte locuitorii oraşului şi pe cei din localităţile limitrofe și este sportiv de performanță, fiind și antrenor karate. „Este o mare onoare pentru mine să fiu nominalizat pentru această funcţie. Sunt încrezător că, împreună cu primarul și colegii din Consiliul Local Victoria, vom reuși să atingem obiectivele stabilite. Sunt conștient de gradul mare de responsabilitate și că acest lucru nu va fi un proces ușor, dar am mari speranțe că îmi voi îndeplini atribuţiile cu succes“, a declarat noul viceprimar al orașului Victoria, Cristian Iosipescu.

Noul Consiliu Local al orașului Victorias este format din 6 consilieri de la USR-PLUS, 4 consilieri de la PNL, 3 consilieri de la ADN și 2 consilieri de la PSD.

(Alina ROMAN)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.