Cruzime în județul Brașov! Un cioban a lovit cu o bâtă 4 câini. Bărbatul a fost reținut de polițiști


Polițiștii din cadrul Biroului Pentru Protecția Animalelor Brașov efectuează cercetări pentru săvărșirea infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor, în care persoana bănuită de săvârșirea faptei a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore.

La data de 8 mai a.c. polițiștii din cadrul Biroului Pentru Protecția Animalelor Brașov au fost sesizați cu privire la faptul că, în comuna Hărman, din județul Brașov, o persoană ar fi rănit mai mulți câini.

Investigațiile pe care polițiștii din cadrul structurii specializate le-au efectuat împreună cu   lucrătorii   din   cadrul   Secției   de   Poliție   Rurală  Feldioara,   au   dus   la   identificarea autorului la scurt timp, acesta fiind un bărbat, de 59 de ani, din județul Vrancea, angajat cioban la o stână din apropierea localității Hărman.

Bărbatul ar fi lovit cu o bâtă pe cei 4 câini, fără stăpân, după ce i-ar fi intâlnit în zona în care se afla, lovituri ce le-au provocat animalelor multiple leziuni.

Față de probatoriul pe care polițiștii l-au constituit în urma aspectelor cercetate, aceștia au   întocmit   un   dosar   penal,   pentru   săvârșirea  infracțiunii   de  rănirea   cu   intenție   a animalelor, iar față de persoana agresoare au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Dosarul este instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.