Pentru că avem multe de spus!

.

CSM Făgăraş are un nou preşedinte


Fostul handbalist Lucian Fielk a devenit, de joi, 26 septembrie, noul preşedinte al Clubului Sportiv Municipal Făgăraş (CSM). Numirea acestuia s-a făcut prin vot al Consiliului Local, după ce postul a rămas vacant ca urmare a demsiei fostului şef.

Preşedintele Gruia Constantin Marius şi-a dat demisia de la conducerea clubului sportiv la data de 23.08.2019.

Gruia încheiase un contract de management pentru conducerea CSM, cu un an în urmă, în data de 18 septembrie 2018. Acesta şi-a anunţat demisia ,,din motive personale” şi a acordat un termen de preaviz de 30 de zile.

,,Domnul Fielk a mai fost propus pentru această funcţie şi în anul 2016. La un moment dat s-a retras din funcţie, dar acum i-am propus din nou şi a a zis că acceptă această provocare. După cum ştiţi, acesta a fost un bun jucător de handbal, a jucat în Germania, iar în prezent şi-a deschis o afacere în Făgăraş”, a declarat primarul Gheorghe Sucaciu, cel care a făcut propunerea ca Lucian Fielk să preia conducerea CSM.

Un al doilea nume vehiculat pentru acest post a fost al handbalistului Marian Filip, propunerea aparţinându-i consilierului ALDE, Cosmin Poparad. Lucian Fielk a fost cel care a câştigat în urma votului consilierilor locali.

Lucian Fielk a absolvit Colegiul ,,Radu Negru” din Făgăraş şi are vârsta de 51 de ani.

 

(Cristina Cornilă)

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.