CSM Făgăraș – campioană județeană la fotbal juniori U15!


  • Grupa de juniori U15 a Clubului Sportiv Municipal Făgăraș (CSM Făgăraș) este campioana județului Brașov la această categorie de vârstă și va reprezenta județul Brașov în competiția națională organizată de către Federația Română de Fotbal!

Deși mai sunt de disputat două etape din această ediție de campionat, elevii antrenorului Greavu George au devenit matematic campioni după victoria din deplasarea de la Râșnov de sâmbăta trecută.

,,Sunt extrem de bucuros pentru această reușită, este pe deplin meritată și muncită. Grupa aceasta este practic grupa cu care mi-am început activitatea de antrenor la nivel de copii și juniori în anul 2014, majoritatea dintre ei începând fotbalul la momentul respectiv. Iată că, după 10 ani de muncă și foarte multe cupe și premii câștigate la competițiile de minifotbal, reușim să confirmăm și la fotbalul în 11, prin câștigarea Campionatului Județean si implicit să reprezentăm județul Brașov în competiția națională. Sunt copii extrem de talentați și conștiincioși, un grup unit, care cu siguranță dacă vor continua acest drum vor ajunge să joace fotbal la un nivel cât mai bun“, a declarat antrenorul George Greavu.

Sportivii au disputat 19 jocuri până acum și, înaintea ultimelor două etape, au înregistrat 15 victorii, 3 rezultate de egalitate și o singură înfrângere. Festivitatea de premiere, organizată de către Asociația Județeană de Fotbal Brașov, va avea loc sâmbătă 25 mai, începând cu ora 11.45, în pauza meciului Ligii a 4-a CSM Făgăraș – FS Voila.

Lotul de jucători care sunt componenți ai grupei U15:

Portari:

Ionescu Alin;

Grama Răzvan.

Fundași:

Buzete Raul;

Bruda Sebastian;

Rohat Cristian;

Gavîrlaș Ricardo;

Gan Daniel;

Boita Darius;

Blîndu Nicolae;

Mijlocași:

Nandrea Sergio;

Fodor Cristian;

Tecușan David;

Baboia Alexandru;

Cosma Andrei;

Purice Ștefan;

Purice Alexandru;

Atacanți:

Greavu Alexandru;

Leancu Costin;

Dudaș Samuel.

Alexandru Greavu

Sportivul Alexandru Greavu ocupă primul loc în clasamentul golgheterilor, cu 22 de goluri marcate până în acest moment.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.