CSM Făgăraș le-a dat emoții handbaliștilor de la Dinamo București


La două zile după ce și-a trecut în palmares alte două trofee, Dinamo București a debutat cu o victorie în Liga Zimbrilor, în partida cu CSM Făgăraș (29-25), o echipă cu multe noutăți, dar bucureștenii au trăit periculos în repriza secundă.

Circa un sfert de oră a durat echilibrul în teren și pe tabelă în prima repriză, după care Dinamo s-a desprins puțin câte puțin, unul din factorii determinanți fiind, pentru a câta oară?, portarul Saeid Heidarirad, care lasă uneori impresia că-și hipnotizează adversarii. De notat și faptul că, pe finalul primei reprize, încheiate cu 16-9 pentru campioni, ”câinii roșii” au avut 5 români în teren: Bizău, Gavriloaia, Asoltanei, Botea și Szasz.

Constantin Ștefan a continuat să ruleze aproape tot lotul și în repriza secundă, când în echipa dinamovistă a apărut și coordonatorul angolez Rome Hebo, însă lucrurile s-au complicat pentru bucureșteni. Pe fondul unei abordări mai relaxate a partidei din partea dinamoviștilor, ardelenii și-au văzut conștiincios de treabă și, pe nesmițite, s-au apropiat la doar un gol, 22-23 în minutul 51. Au urmat trei goluri consecutive pentru Dinamo, care a avut un final de joc fără emoții, însă ”câinii” s-au cam jucat cu focul.

CSM FĂGĂRAȘ – DINAMO BUCUREȘTI 25-29 (9-16) Arbitri: Alexandru Constantin / Laszlo Gal

Făgăraș: Țenghea – Csog 8, Korbel 5, Mocanu 4, Turcu 3, Moisă 3, Constantinescu 1, M. Cotinghiu 1, Bologa, Mateoniu, Mînea, Ștefan, Dedea. Antrenor: Raul Fotonea.

Dinamo: Heidarirad, Lazăr – Asoltanei 6, Szasz 5, Vrankovic 5, Gavriloaia 4, Botea 3, Bannour 2, Vujic 1, Kuduz 1, Ghionea 1, Bizău 1, Hebo, Mousavi. Antrenori: Constantin Ștefan, Sebastian Bota.

Miercuri, handbaliștii făgărășeni vor disputa meciul cu CSU Suceava, echipă nou promovată în Liga Zimbrilor.

 

Sursa: Handbal Mania
 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.