Pentru că avem multe de spus!

.

De două ori oprit de poliție, de două ori cu alcool la volan. Reținut pentru 24 de ore


 

alcoolLa data de 20 martie  a.c., în jurul orei 10.35, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Recea au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 47 ani, din municipiul Făgăraș.

Acesta a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DC 73, în localitatea Dejani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto cu etilotestul, rezultatul a fost de 0,73 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Făgăraș pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În data de 19 martie a.c., același conducător auto, a fost depistat conducând un autoturism pe DC 73,  între localitățile Recea și Dejani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. La testarea acestuia cu atilotestul, rezultatul a fost de 1,11 mg/l alcool pur. În consecință, a fost întocmit dosar penal și i-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul I.P.J. Brașov.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *