Pentru că avem multe de spus!

.

De Sfânta Marie, la Sâmbăta de Sus nu vor mai fi terase, tarabe și magazine deschise până la ora 14.00


Anul acesta, de Sfânta Marie, la Sâmbăta de Sus nu vor mai fi terase, tarabe și magazine deschise, în intervalul 08.00 – 14.00. Măsura se aplică atât în ziua hramului, 15 august, cât și a doua zi, duminică, 16 august.

Această decizie vine în contextul pandemiei de coronavirus și a fost adoptată printr-o Hotărâre a Comitetului Local pentru Situații de Urgență Sâmbăta de Sus.

Aceeași hotărâre mai stabilește că în interiorul și în jurul Mânăstirii ,,Constantin Brâncoveanu” toată lumea trebuie să poarte mască de protecție, mai puțin copiii sub vârsta de 5 ani.

Manastirea ,,Constantin Brancoveanu” – Sâmbăta de Sus

Adormirea Maicii Domnului este una dintre cele mai importante sărbători pentru Ţara Făgăraşului. În această zi cea mai mare mănăstire din zona noastră, Mănăstirea Brâncoveaunu – Sâmbăta de Sus, îşi sărbătoreşte hramul, la care participă pelerini din toată ţara.

De asemenea, bisericile din Făgăraş (cimitir), Beclean, Drăguş, Lisa, Ludişor, Ohaba, Sâmbăta de Jos, Sâmbăta de Sus Răsăriteană, Săsciori, Şoarş, Şona, Toderiţa, Toarcla, Veneţia de Jos şi Voievodenii Mari au toate hramul „Adormirea Maicii Domnului“.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.