Pentru că avem multe de spus!

.

De Ziua Tineretului, TNL lansează proiectul ,,Noi suntem voi”


  • ,,Îi invităm pe tinerii cu potențial să vină alături de noi, e nevoie de competență în politică, actualul guvern nu ne poate reprezenta. Nu pretindem că PNL este un partid perfect, dar este singurul partid de Dreapta din România și principala forță a Opoziției,” susţin tinerii liberali.

Tineretul Național Liberal lansează azi campania ,,Noi suntem voi”, un proiect care își propune să recruteze tineri cu potential şi profesioniști în domeniile lor de activitate, care își doresc să se înregimenteze într-un partid.TNL

,,Acțiunile voastre, ale tinerilor, au un impact mai mare alături de un partid puternic, iar TNL vrea și poate să promoveze tinerele valori. TNL își deschide porțile pentru fiecare tânăr din România pentru că vrem să avem alături de noi oameni cu inițiativă, care vor să aducă o schimbare în bine în România. Doar împreună putem să creăm o organizație pentru România de azi și pentru viitor, care să promoveze competența și tenacitatea, nu obediența, așa cum observăm că se întâmplă la principalul partid aflat la guvernare. Ești interesat de o dezbatere despre transparentizarea deciziei din primaria orașului tău? Ai vrea să participi la o dezbatere despre cum pot PNL și USR să vorbească pe aceeași voce, despre parteneriatul civil sau despre cum să oprim exodul creierelor? Vrei să pui umărul la transformarea funcționarilor publici de la ghișeu în funcționari publici virtuali? Vrei să contribui la eficientizarea procesului legislativ din parlament? Ai o idee de proiect de lege? Hai cu noi! Noi suntem voi!”, se arată în comunicatul transmis presei.

,,Nu pretindem că PNL este un partid perfect, dar este singurul partid de Dreapta din România și principala forță a Opoziției. Cele mai recente acțiuni dovedesc acest lucru: de la sesizările PNL admise la CCR în cazul modificărilor la legile justiției, până la inițiativele legislative în sprijinul mediului privat. Tineretul Național Liberal a dovedit că este la fel de activ: a sancționat public fiecare inițiativă aberantă a guvernelor PSD cu efect asupra tinerilor și a inițiat proiecte de promovare a tinerilor cu potențial de a stimula inovarea în cadrul administrațiilor locale precum Smart Administration Summer Camp sau “Fabrica de Viitor” – proiect care își propune să creeze un mediu de interconectare între profesioniști din diverse domenii și tineri. Suntem deschiși la noi idei și cei mai valoroși tineri își pot atinge potențialul alături de noi”, spun tinerii liberali.

Pentru a recruta noi membri, TNL va iniția o campanie stradală de informare şi una on-line pe reţelele de socializare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.