Din suflet, pentru copii! Donează pentru înfrumusețarea Secției de Pediatrie


  • Noua secție de pediatrie a Spitalului Municipal Făgăraș va fi dată în folosință în curând
  • ,,Cutiuța călătoare” a anunțat că intenționează să înfrumusețeze noua secție cu stikere viu colorate, însă, ca noua secție să prindă viață, asociația are nevoie și de implicarea comunității

Pereții noii secții de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal vor prinde viață, însă va fi nvoie și de implicarea comunității pentru ca acest lucru să se întâmple cât mai repede. ,,Cutiuța călătoare’’, parte a Asociației,,Iia Călătoare”, dorește să pună un zâmbet pe chipul viitorilor mici pacienți, însă ar avea nevoie și de ajutorul făgărășenilor.

,,Proiectul de înfrumusețare a secției de Pediatrie a Spitalului Făgăraș este unul tare drag Cutiuței călătoare. Deși drumul a fost anevoios, Secția de Pediatrie e pregătită să-și primească micii pacienți. Dacă vrei să faci parte din poveste, dacă vrei să pui un zâmbet pe chipul unui copil bolnav, te așteaptăm să ne însoțești în această nouă călătorie! Vom înfrumuseța secția cu stikere viu colorate, iar pereții goi vor prinde viață. Cu toate că inițial am dorit să îi pictăm, pandemia ne-a dat planurile peste cap, însă nu în totalitate, tocmai de aceea avem nevoie și de implicarea comunității. Să nu așteptăm doar să primim, să nu lăsăm totul doar în mâna autorităților. O comunitate înseamnă și implicare, o comunitate înseamnă ÎMPREUNĂ! Așteptăm făgărășenii să ni se alăture în acet semers și să doneze cât au ei posibilitatea ca Secția de Pediatrie să prindă viață. Primim și donații în jucării sau cărți’’, a declarat Anca Bâtiu, coordonator proiect.

Donații pentru proiect se pot face în contul Asociației Iia Călătoare: IBAN RO90 BRDE 080SV695 6168 0800, SWIFT: BRDEROBU, BRD Făgăraș.

În noua secție, care se întinde pe o suprafață totală de aproape 793 de metri pătrați, pacienții din Făgăraș și Țara Făgărașului vor beneficia de saloane separate, loc de joacă, izolatoare, săli de tratament ș.a.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.