Pentru că avem multe de spus!

.

Doi făgărășeni, prinși în timp ce tăiau caiucucurile mai multor mașini parcate


UPDATE: Făptașii au fost prinși de oamenii legii. Aceștia nu sunt din Făgăraș, cum s-a crezut inițial, ci din județul Covasna. „În data de 18 mai a.c., în jurul orei 00,40 Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi distrus prin înțepare, mai multe anvelope ale unor autoturisme parcate pe str. Tăbăcari din municipiul Făgăraș. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat autorii faptei, aceștia fiind un bărbat în vârstă de 23 ani și o femeie in vârstă de 20 ani, ambii din județul Covasna“, a declarat comisar de poliție Alina Ivan, IPJ Brașov. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugerea, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Știrea inițială. Doi făgărășeni au fost surprinși, duminică noaptea, în timp ce tăiau caiuciucurile mai mltor mașini parcate. Cel care i-a surprins a chemat poliția.

Cauciucuri tăiate la mai multe mașini, aproximativ 8, în jurul orei 00.30, pe lângă Pater. Făptașii au surprinși de un bărbat, care a chemat poliția. Echipajul a pornit în urmărirea lor. Potrivit martorului, făptașii ar fi o femeie și un bărbat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.