Doi făgărășeni, reținuți pentru furt calificat și complicitate la furt calificat. Au sustras materiale de construcții din Toderița și Bucium


La data de 18 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au reținut pe o perioadă de 24 de ore, doi bărbați cu vârste de 27, respectiv 28 ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

În fapt, în noaptea de 28/29.03.2019, cei doi suspecți, împreună cu un alt bărbat în vârstă de 28 ani,  ar fi pătruns în două imobile situate în Bucium și com. Toderița din jud. Brașov, de unde ar fi sustras materiale folosite în construcții.

Polițiștii au probat activitatea infracțională a bărbaților, iar în data de 18 aprilie 2019, o echipă mixtă formată din polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Făgăraș și Serviciului de Acțiuni Speciale Brașov au procedat la efectuarea de percheziții domiciliare în patru locații de interes și au pus în executare două mandate de aducere. În cauză s-a dispus reținerea a doi suspecți  pentru 24 de ore și introducerea lor în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov, iar ulterior, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că cel de-al treilea suspect este arestat într-o altă cauză pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.