Pentru că avem multe de spus!

.

Doi oameni care furau lemne au fost prinşi la Lisa şi Cincu


La data de 5 martie polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au verificat legalitatea transportului de material lemnos pe raza localităților Lisa și Cincu. furt lemne

Astfel, polițiștii au depistat un bărbat de  45 ani, din județul Brașov, care transporta cu o remorcă tractată de un tractor, cantitatea de 4,8 mc. material lemnos, esență fag și jugastru.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că datele înscrise în avizul de însoțire a materialului lemnos nu corespund cu realitatea, în ceea ce privește cantitate materialului lemnos transportat.

Conducătorul auto a fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu amendă în valoare de 3.000 lei.

Polițiștii au dispus ridicarea, în vederea confiscării, a 1,8 mc. material lemnos, care a fost predat în custodia reprezentanților  O.S. Voila.

De asemenea, polițiștii au mai depistat un bărbat de  27 ani, din județul Brașov, care transporta cu o autoutilitară, cantitatea de 2,5 mc material lemnos, diferite esențe, fără documente de proveniență.

Bărbatul a fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării și predat în custodia reprezentanților O.S. Pădurile Făgărașului R.A..
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *