Pentru că avem multe de spus!

.

Drumuri naționale blocate. La Brașov nu sunt probleme


drum-blocat-zapadaJudeţele din partea de sud-est a ţării se confruntă încă de azi-noapte cu viscolul şi ninsoarea abundentă. Unele drumuri au devenit impracticabile, aşa că au fost închise.

Conform purtătorului de cuvânt ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică la consumatori din patru localități din județul Sibiu (Hașag, Săndica, Loamnej, Mândra), cinci localități din Neamț (Poenari, Bunghi, Talpalai, Patricheni, Pancesti), localitatea Ciocile din județul Brăila, localitatea Padina din județul Buzău, șase localități din județul Teleorman (Turnu-Măgurele, Alexandria, Ciurari-Deal, Draghinesti, Gratia și Poeni), localitatea Petrichioaia din județul Ilfov, 12 localități din județul Călărași, 37 de localități din județul Constanța și două localități din județul Giurgiu (Stănești, Vedea).

O gravidă gemelară în opt luni din localitatea Perișoru, județul Călărași, a necesitat preluarea de urgență de către o autospecială de prim ajutor SMURD tip B și transportul către spitalul din Slobozia, deplasarea fiind asistată de către echipaje ale CNAIR.

În județul Harghita un autoturism cu patru persoane a rămas blocat în timp ce se deplasa de la localitatea Lacul Roșu către localitatea Tulgheș prin vârful Hagota, persoanele fiind salvate fără probleme.

Au fost închise următoarele drumuri:

Județul Brăila – DN2B Buzău – Brăila, DN22 Râmnicu Sărat – Brăila.

Județul Buzău – DN2B Buzău – Brăila, DN22 Râmnicu Sărat – Brăila, DN2 Buzău – Râmnicu Sărat, DN2C Buzău – Slobozia.

Județul Teleorman – a fost închis parțial (pe un sens) DN51 Izvoarele – Zimnicea.

Județul Ilfov – pe DN3 Brănești – Islaz vizibilitatea este sub 5m – autostrada A2 București-Fetești (ruta alternativa va fi DN3) și DN3A Lehliu-Fetești.

Județul Constanța – au fost instituite restricții pentru autoturisme cu MTA mai mare de 12t pe DN3, DN38, DN39, la ieșirea din țară.

Județul Giurgiu – a fost închisă circulația pe DN5 Giurgiu – București; au fost instituite restricții de tonaj peste 7,5t pe DN5B Ghimpați – Giurgiu. – a fost instituită o restricție de pentru autoturisme cu MTA mai mare de 3,5t pe DN22 Râmnicu Sărat – Brăila și o restricție de pentru autoturisme cu MTA mai mare de 7,5t pe DN5B Ghimpați – Giurgiu.

Județul Vrancea – DN2N Bogza – Dumbrăveni, DN23A Gologanu – Ciorăști, DN23B Măicănești – Ciorăști.

Județul Galați – au fost instituite restricții pentru autoturisme cu MTA mai mare de 7,5t pe DN24, Dn25, DN25A, DN26, DN26A, DN2B, DN22B.

Porturile Constanța N, Constanța S, Midia și Mangalia sunt închise din cauza vremii nefavorabile.

Aeroportul Otopeni este închis până la ora 08:00 pentru curățare.

Ministerul Afacerilor Interne au mobilizat, până la această oră, 4792 lucrători cu 2044 mijloace (587 pompieri și 815 mijloace, 1595 polițiști și 239 mijloace, 2622 jandarmi și 1482 mijloace).

În acest moment nu sunt probleme în Brașov.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.