Dumitru Flucuș, candidatul liberalilor la Parlament


primar Dumitru Flucuş

Edilul din Șinca Nouă, Dumitru Flucuș, a fost votat de primarii din zona Făgăraș și Rupea pentru a intra pe un loc eligibil pe lista PNL pentru alegerile parlamentare din luna decembrie acest an. Din primele informații, se pare că actualul deputat de Făgăraș, Mara Mareș, nu se va mai regăsi pe listă.

18 primari din Țara Făgărașului și din zona Rupea s-au întâlnit ieri la sediul PNL de la Făgăraș. Menirea lor a fost să aleagă între doi candidați – Dumitru Flucuș și Mara Mareș – pentru o poziție eligibilă, adică un loc fruntaș, din lista PNL ce va fi propusă pentru alegerile parlamentare.

Cu 11 din cele 18 voturi, a fost desemnat primarul Dumitru Flucuș. Mara Mareș a obțint doar 7 voturi.

Cei doi candidați au susținut fiecare câte un discurs și au prezentat argumentat ce și-ar dori să facă în calitate de parlamentar.

Astfel, Țara Făgărașului are privilegiul de a avea un candidat ales la nivel local pentru alegerile parlamentare.

Joi se va decide ordinea pe județ a candiaților liberali. Dumitru Flucuș va avea un loc eligibil fie pe lista pentru Camera Deputaților, fie pe cea pentru Senat.

Dacă Dumitru Flucuș va ajunge parlamentar, în comuna Șinca Nouă se vor organiza alegeri pentru desemnarea unui alt primar.

Flucuș este primar în Șinca Nouă de aproape două decenii. Este singurul primar pe care l-a avut această comună, din anul 2002, de când a fost reînființată.  Avea 36 de ani când a fost ales prima oară în această funcție. Astăzi are 54 de ani.

 

(Cristina Cornilă)

 3 thoughts on “Dumitru Flucuș, candidatul liberalilor la Parlament

 1. Flucus Ioan

  Iara vrea necazul asta de om sa parvina prin minciuna?.A fost numit de Dutu(PSD) in 2002 ca interimar si de atunci castiga cu reclame platite de primarie peste tot ca sa minta ce spune el.Om mai rau la mațe,hot si de nimic nu exista.La Sinca a facut doar pentru averea lui si a copiilor lui nu pentru sat.Nimic terminat,nimic de calitate ci doar bani ingropati.Este un om al raului dus la extrem.Imediat ce a ajuns primar a dat afara din 3 case pe singrul sau frate cu relatii,2 martori mincinosi si un proces de uzucapiune judecat la secret si urgent cu 4 termene intr.o luna fara anuntare,afisare.Acum se judeca cu o matusa a lui Valeria Chima din America dosarul 2013/338/2016 (granituire) la care i.a inchis intrarea la casa si vrea sa.i ia terenul.Are vreo 3 dosare penale din care 1222/P/2019 cu 7-8 zile ingrijiri medicale pentru faptul ca a scuipat si lovit cu piatra.A terminat deabia un sing.TCM la 35 ani ca sa aiba si el o diploma de sc. tehnica dar nu a practicat nici o secunda si nu stie sa faca nimic.Este un mitoman innascut din cel mai de nimic neam.Acum 4 ani Streza a adunat toti preotii la sedinta in Fagaras pentru a face liste de semnaturi la toate bisericile si a lamuri lumea.A castigat cu flotanti,betivi,saraci,toti platiti preoti,legaturile din primarie,falsuri la carti de identitate si eliminarea prin santaj si abuz a oricarei concurente.Nimic terminat,nimic de calitate doar bani ingropati in interesul asazisului primar de 5 stele.A tocat vreo 5 masini cu drumurile facute de angajati la stana lui trecuta pe fiesa de 20 ani care a luat de la UE 93.000 euro pentru stana traditionala.Practic a luat Sinca pe persoana.S.a laudat ca pe el doar fiul sau il mai schimba.De 10 ani pe mine m.a pagubit cu peste 1 miliard lei vechi acea primarie prin tot felul de trucuri.Si.a trecut bunicii pe monument ca eroi iar bunicii lui handicapati nu au facut nici armata.Si.a dezhumat tatal si bunicii sa le faca morminte noi si i.a inhumat ,mutat la bisericuta in deal.Omul asta este un hot innascut,om al raului si dezbinator greu de descoperit.S.a laudat ca el are doctorat iar el a picat examenul de treapta.Toti in Sinca spuneau sa.l votam ca numai asa putem scapa de el de aici.Nu a fost votat nici de jumatate din cati a semnat.A cumparat in calitate de primar multe terenuri de la toti amaratii si si.a dat multa padure cu titlu de proprietate iar la cei in drept nu vrea sa dea titlu.Ar trebui sa.i crape obrazul de rusine insa nu are ce sa.i crape.Cine are nelamuriri,dubii asupra a cea ce am spus rog sa ma sune.0785946491

  Reply
 2. Alexandru

  Doar locuitorii din Sinca il poate sanctiona prin VOT LIBER! Daca va este frica de el…..asa o sa traiti…cu frica de bine! Ce este asa greu sa alegeti pe altcineva?

  Reply
  1. Flucus Ioan

   Alexandru,la Sinca Noua este foarte complicat.Vedeti postarile mele de un an de zile pe pag.Flucus Ioan.La acest sat cu sub 1650 locuitori in acte, solutia este desfiintarea primariei care ne sufoca si face numai rau.Sunt oameni extrem de simplii de la tara iar consilierii toti =0.Se multumesc sa incaseze doar indemnizatia fara sa carteasca ceva.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.