Făgăraș: Agent de pază agresat de un client prins la furat


  • Un bărbat și o femeie s-au ales cu dosar penal, după ce au fost prinși la furat într-un magazin din Făgăraș. Bărbatul l-a agresat fizic și pe agentul de pază, după ce acesta ar fi văzut că cei doi vor să plece din magazin cu produse pentru care nu plătiseră.

Polițiștii făgărășeni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și lovire.

„În fapt, la data de 22 septembrie a.c., în jurul orelor 14.30, un agent de securitate care își desfășura activitatea în cadrul unei societăți comerciale, amplasată pe raza municipiului Făgăraș, a procedat la verificarea bagajelor a doi clienți, un bărbat, în vârstă de 42 ani și o femeie, în vârstă de  46 ani, după ce aceștia au trecut de linia caselor de marcat, constatând faptul că dețin produse pentru care nu au putut prezenta bon fiscal. La un moment dat, bărbatul de 42 ani, ar fi adoptat un comportament recalcitrant și l-ar fi agresat fizic pe agentul de pază, lovindu-l cu pumnul în zona feței“, ne-au explicat reprezentanți ai IPJ Brașov.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.