Pentru că avem multe de spus!

.

„Făgăraș, foaie de ceapă“ se transmite LIVE pe internet! Vezi linkul


fagaras foaie de ceapa

foto: Casa de Cultură

Între 2 și 4 noiembrie, la Casa de Cultură va avea loc a patra ediție a Festivalului „Făgăraș, foaie de ceapă“. Invitat special în acest an este Fuego.

Astăzi, în prima zi a festivalului, vor urca pe scenă, de la ora 18.00, grupuri vocale din Făgăraș și celebrul Fuego împreună cu orchestra.

Sâmbătă 3 noiembrie, evenimentul va găzdui artiști făgărășeni, ansambluri folclorice din Făgăraș și Țara Făgărașului și la final Oana Bozga Pintea și Ansamblul Folcloric Studențesc „Mărțișorul“ din Cluj- Napoca.

Duminică pe lângă artiștii și ansamblurile din zona noastră, îi vor încânta pe făgărășenii iubitori de folclor două ansambluri folclorice de renume. Este vorba de Ansamblul Mărginimea Sibiului, Ansamblul Profesionist „Banatul“ din Timișoara iar seara va fi încheiată de Mirela Petrovici.

Artiștii vor fi acompaniați de orchestra Casei de Cultură Făgăraș. Festivalul „Făgăraș, foaie de ceapă“ este organziat de Primăria Făgăraș, Casa de Cultură și Centrul Cultural Reduta din Brașov și Consiliul Județean Brașov. Din păcate, pentru cei care nu au apucat să obțină invitații, nici nu vor mai avea ocazia, și asta pentru că s-au epuizat.

Totuși, dacă doriți să urmăriți festivalul, acesta va fi transmis LIVE pe internet. Linkul este următorul:
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.