Pentru că avem multe de spus!

.

Făgărășenii mai au la dispoziție 9 zile pentru depunerea proiectelor în cadrul bugetării participative de anul acesta


A început numărătoarea inversă. Făgărășenii mai au la dispoziție 9 zile pentru depunerea proiectelor în cadrul bugetării participative de anul acesta. Înscrierea se încheie pe 3 iulie, la ora 23:59.

Ideile pentru dezvoltarea municipiului pot fi înscrise pe site-ul https://bp.primaria-fagaras.ro unde au fost deja publicate peste 20 de inițiative ale cetățenilor. Cele mai multe dintre ele, 15, vizează spațiile verzi, locurile de joacă și amenajarea spațiilor publice.

Toate propunerile vor fi analizate de o echipă desemnată pentru evaluare (6 – 24 iulie), urmând ca cele declarate eligibile să fie supuse la vot pe platforma dedicată bugetării participative (27 iulie – 28 august).

Astfel, făgărășenii vor decide ce se va realiza în municipiu cu o parte din taxele și impozitele pe care le plătesc. Proiectele cu cele mai multe voturi vor fi implementate de către administrația locală în cel mult 12 luni de la afișarea rezultatelor finale (4 septembrie).

Pentru fiecare dintre proiectele câștigătoare va fi alocată o sumă maximă de 71.550 de lei, bugetul total fiind de 500.000 de lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.