Pentru că avem multe de spus!

.

Făgărașul, reprezentat de un grup de tineri de la Clubul Copiilor la un festival de folclor din Antalya


club antalya

festival de folclor clubul copiilorUn grup de copii de la Clubul Copiilor din Făgăraș, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, a participat zilele trecute la un festival de folclor din Antalya – Turcia.

În perioada 26 și 31 august, 12 copii de la Clubul Copiilor din Făgăraș s-au aflat la un festival de folclor din Antalya. Timp de 5 zile copilașii au dansat dansuri populare din zona noastră și au etalat cu mândrie portul popular. Cu ei a fost și profesorul coregraf al Clubului Copiilor, Marius Bălan.

clubul copiilor antalya„Am ajuns la acest festival de folclor prin invitația prietenie noastre Anca Ionuț, dar și cu ajutorul doamnelor Margareta Zaharia și Lucia Nemțeanu. În tot acest timp am avut trei reprezentații. Copilașii au dansat pe scenă dansuri populare. Cu noi am avut și un solist, este vorba despre Carmina Tatomir, care a încântat publicul prezent. Ne bucurăm că am putut face parte din acest festival. Trebuie să mărturisesc că este pentru prima dată când reprezentăm Făgărașul chiar și în afara județului. Consider că ne-am ridicat la înălțime și am pus Făgărașul și pe harta acestui festival“, ne-a declarat profesorul coregraf Marius Bălan.

La festivalul de folclor din Antalya au participat și grupuri de dansuri din Moldova și Turcia.

festival folclor club

festival folclor clubul copiilor

 

 
2
antalya
copii antalya
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.