Pentru că avem multe de spus!

.

Făgăraşul şi Victoria, precum şi 7 comune din zona noastră primesc ultimii bani de la Guvernul Dăncilă


Guvernul demis, condus de Viorica Dăncilă, a aprobat, luni, o hotărâre prin care alocă 1,4 miliarde de lei  pentru mai multe primării din ţară, dintre care unele din zona Făgăraşului.

Luni a fost aprobată o hotărâre de guvern pentru repartizarea către unitățile administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din TVA. Este vorba despre 1.600 de primării din toată ţara.

Ministrul Eugen Teodorovici a spus că este vorba despre suma de 1,4 miliarde de lei și că scopul este de a asigura toate cheltuielile pentru funcționarea bugetelor locale.

Ministrul de Finanţe a precizat: ,,Din această sumă vor fi asigurate cheltuielile de personal, drepturile asistenţilor personali ai persoanelor cu dizabilităţi, indemnizaţiile lunare ale persoanelor cu handicap, bunurile şi serviciile pentru întreţinerea unităţilor de învăţământ”.

Potrivit bzb.ro, pe listă se află şi 24 de localităţi din judeţul Braşov: municipiile Codlea, Săcele şi Făgăraş, oraşele Predeal, Râşnov, Rupea, Victoria şi Zărneşti, dar şi comunele Budila, Cincu, Comăna, Crizbav, Drăguş, Hălchiu, Hârseni, Hoghiz, Homorod, Lisa, Moieciu, Ormeniş. Poiana Mărului, Sâmbăta de Sus, Tărlungeni şi Ticuş.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.