Femeie bătută de fiul său


Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violența în familie”.

La data de 14 noiembrie 2022, în jurul orei 20.45, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din Făgăraș, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data anterior menționată, în jurul orei 17,30, pe fondul unor discuții contradictorii și al consumului de băuturi alcoolice, femeia în cauză ar fi fost agresată fizic de către fiul său, în timp ce aceștia se aflau la domiciliul comun orașul nostru.

În conformitate cu prevederile legale, s-a procedat la completarea formularului de evaluare a riscului, constatându-se faptul că există pericol iminent, însă persoana vătămată a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.