Pentru că avem multe de spus!

.

Femeie gravidă în 7 săptămâni, bătută de doi bărbaţi!


O tânără însărcinată din Beclean a ajuns protagonista unui scandal petrecut ieri în centrul Făgăraşului. Fata a fost luată la bătaie de un vecin şi de un alt bărbat pe care nu îl cunoştea. Totul s-a petrecut în jurul orei 15.00, lângă Catedrală. gravida

,,În data de 06.11.2018 in jurul orei 15,20 Politia municipiului Fagaras a fost sesizata prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul ca pe Bdul. Unirii, in fata Catedralei Ortodoxe din mun. Fagaras, o tanara in varsta de 19 ani din com. Beclean a fost agresata fizic de 2 barbati, unul dintre ei fiind un vecin, iar celalat necunoscut victimei. Ambulanta sosita la fata locului a transportat-o pe fata la spital, unde i s-au acordat ingrijiri medicale, nefiind impusa internarea acesteia. Cadrele medicale au afirmat faptul ca tanara este insarcinata (sarcina in 7 saptamani in evolutie). Persoana vatamata si-a exprimat dorinta de a-si rezerva dreptul de a formula plangere penala impotriva agresorilor, motiv pt care politistii i-au adus la cunostinta, pe baza de proces-verbal, faptul ca are la dispozitie termenul de 3 luni pentru a face demersurile in acest sens. Pana acum tanara nu a formulat plangere penala”, au declarat reprezentanţii IPJ Braşov.

Pe numele bătăuşilor s-a intocmit dosar penal pentru săvîrşirea infracţiunii de ,,lovire sau alte violente”.

În urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca tanara agresata se afla in centrul municipiului Fagaras impreuna cu o prietena in varsta de 18 ani, iar unul din agresori este tatal acestei prietene. Cercetarile continua in cadrul Politiei mun. Fagaras.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *