Festivalul-concurs ,,Tradiţii Româneşti” a avut loc astăzi la Lisa


Astăzi, 19 decembrie 2018, a avut loc la căminul cultural din Lisa Festivalul-concurs ,,Tradiţii Româneşti”, eveniment înscris în calendarul activităţilor educative judeţene pe anul 2018. 48394395_1976000842514104_4758167076353343488_n

În cadrul festivalului, participanţii au cântat colinde, au făcut o prezentare a portului pouplar şi au jucat dansuri tradiţionale.

Au participat elevi de la şcolile din Ţara Făgăraşului: Făgăraş, Viştea, Drăguş, Lisa, Şinca, Părău, Olteţ.

S-au acordat premii pentru toate secţiunile concursului. Juriul a fost alcătuit din profesori, inspectori şcolari din cadrul ISJ Braşov, primarul şi preotul comunei Lisa, precum şi un instructor de dansuri populare.

Copiii au fost foarte încântaţi de participarea la acest festival. ,,Noi ne pregătim de un an de zile. Grupa noastră se numeşte ,,Voinicii Făgăraşului” şi suntem de la Colegiul ,,Radu Negru”. Toţi suntem din aceeaşi clasă şi suntem pregătiţi de profesorul Marius Bălan. Astăzi la Lisa am dansat ,,Hodoroaga”, ,,Crihalma” şi ,,Făgăraşul”, iar la final am primit premiul I la secţiunea dansurilor populare”, a declarat una dintre participante, Alaxandra Rus, de 10 ani, elevă în clasa a IV-a la Colegiul ,,Radu Negru” din Făgăraş.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.