Festivalul lui Mihai Trăistariu, de la Făgăraş, atrage prea mulţi concurenţi. ,,Avem o avalanşă de înscrieri în ultimele zile!”


Făgăraşul va fi gazda unui amplu festival organizat la începutul lunii februarie 2020 de cântăreţul Mihai Trăistariu. Evenimentul este destinat muzicii, teatrului, show-ului, frumuseţii etc., adică va cuprinde secţiuni de concurs dintre cele mai variate, de la muzică românească, muzică internaţională, muzică populară, până la teatru, dans, diferite talente, poezie, miss şi mister. Condiţia de vârstă este ca participanţii să aibă minim 4 ani, maxim 100 de ani!

Festivalul Prieteniei – căci aşa se numeşte – adună concurenţi din toată ţara, fiind organizat în mijlocul României tocmai pe considerentul de a fi accesibil participanţilor din toate colţurile ţării.

Festivalul va avea loc la Casa de Cultură în zilele de 1 şi 2 februarie 2020.

Cântăreţul s-a trezit că primul festival pe care îl organizează departe de casă (Constanţa) este prea atractiv pentru participanţi. ,,Festivalul Prieteniei de la Făgăraș a devenit pentru noi cel mai greu, dar și cel mai complex festival pe care l-am organizat vreodată. O să fie superb! Avem o avalanșă de înscrieri în ultimele zile și încă se înscriu pe bandă rulantă concurenți din toată România, ansambluri populare, copii care fac teatru, instrumente, dansatori, o sumedenie de cântăcioşi pe care nu i-am mai văzut vreodată pe la festivalurile noastre. Până în acest moment am trecut deja de 250 şi estimăm că vom trece lejer de 300 de momente artistice.Și mai sunt 10 zile în care se pot înscrie  concurenții”, susţine Mihai Trăstariu.

Cântăreţul spune că se aştepta la circa 200 de participanţi, aşa că adunase deja 200 de premii. Acum el şi echiăpa sa s-au pus pe dat telefoane pentru a sumplimenta numărul premiilor până la 300.

În ultimele zile s-au înregistrat şi câte 20 de înscrieri zilnic.

Ideea organizării acestui festival la Făgăraş a fost aproape o întâmplare. ,,În vară mă aflam în drum spre Paris, împreună cu managera mea. Ne-am oprit la Făgăraş să luăm masa. Ne-a plăcut oraşul, este în centrul ţării şi pe loc ne-a venit ideea să facem aici următorul festival. După ce am mâncat, am plecat direct la Primărie şi de acolo la Casa de Cultură, primarul şi directoarea Casei de Cultură fiind receptivi la ideea noastră. Aşa se face că în curând ne întâlnim la Făgăraş”, a declarat cântăreţul pentru ziarul ,,Salut Făgăraş”.

Mihai Trăstariu spune că de peste 10 ani organizează evenimente de genul acesta. ,,Ideea organizării lor a venit după anul 2006, an în care am participat la selecţia pentru Eurovision. După momentul acela au început oamenii să mă cheme prin tot felul de jurii şi uite aşa am zis să fac eu însumi festivaluri”, mărturiseşte el.

Concurenţii care vor să se mai înscrie o pot face AICI.

 

(Cristina Cornilă)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.