Pentru că avem multe de spus!

.

Florin Ioani de la Viştea: ,,Am dus deja pachete de alimente la 11 vârstnici şi 3 minori”


Vârstnicii din comuna Viştea au fost deja vizitaţi de angajaţii Primăriei. Oamenii – spune primarul – nu mai au aparţinători, sunt în vârstă şi sunt consideraţi persoane vulnerabile, aşa încât s-a luat decizia ca din bugetul local să se cumpere pentru ei alimentele de bază cu care să se poate întreţine în următoarele zile.

primar Florin Ioani

primar Florin Ioani

,,Am dus deja pachete la 11 persoane vulnerabile: 2 din Viştea de Sus, 4 din Olteţ, 4 din Rucăr şi 1 din Viştea de Jos.  Oamenii din primărie au mers şi le-au cumpărat ulei, orez, paste făinoase, cartofi, mălai etc. Am alocat bani din bugetul comunei pentru asigurarea acestor alimente. Le vor ajunge pentru câteva zile sau chiar pentru o săptămână. Apoi le vom duce o nouă rundă de pachete. Vă daţi seama că mai sunt şi alţi vârstnici în comuna Viştea, dar ei locuiesc în aceeaşi gospodărie cu cel puţin un membru al familiei aflat în putere care poate face cumpărături. Astăzi am mai identificat alte două cazuri de persoane fără aparţinători şi vom duce şi acolo de mâncare “, a declarat edilul Florin Ioani.

De asemenea, de aproape două săptămâni, Primăria Viştea se îngrijeşte şi de situaţia a 3 minori din Viştea de Jos. ,,Cei trei copii sunt îngrijiţi de o rudă. Părinţii lor, întorşi din străinătate, au fost obligaţi să stea în carantină într-un centru din oraşul Victoria. De atunci noi le-am dus constant de mâncare acestor copii. Unei alte persoane din Olteţ i-am cumpărat o butelie de gaz. Oamenii, în funcţie de necazul pe care îl au, sună la Primărie şi ne anunţă. Acolo unde ne stă în putere să îi ajutăm, facem asta cât mai repede posibil”, spune primarul comunei Viştea.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.