Foștii deținuți politic nu au fost uitați. Coroană de flori în memoria celor care au luptat împotriva regimului comunist


  • Nici în acest an nu a fost organizată o manifestare dedicată foștilor deținuți politic. Cu toate acestea, cei care au luptat împotriva regimului comunist nu au fost uitați de autoritățile locale.

O coroană de flori în memoria celor care au luptat împotriva regimului comunist a fost depusă la Monumentul Rezistenței Anticomuniste din fața Cetății Făgăraș de către primarul Gheorghe Sucaciu, managerul Casei Municipale de Cultură, Diana Gribincea Popa și de către managerul Muzeului Țării Făgărașului, Elena Băjenaru.

,,Din păcate, nici anul acesta nu putem organiza o manifestare dedicată celor care au luptat împotriva regimului comunist. Însă, foștii deținuți politic nu au fost uitați. Primarul Gheorghe Sucaciu, Diana Gribincea Popa – managerul Casei de Cultură și Elena Băjeanu – managerul Muzeului Țării Făgărașului au depus o coroană la Monumentul Rezistenței Anticomuniste din fața Cetății Făgăraș, în memoria celor care s-au jertfit pentru popor”, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Făgăraș.

În amintirea lor, Primăria Făgăraș a pregătit mici daruri care vor ajunge la filiala din municipiu a Asociației Foștilor Deținuți Politic din România, Centrul de zi pentru copii „Sf. Nectarie”, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă și Centrul de plasament „Casa Maria”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.