Fotbal făgărăşean în Turcia


Antalya, Turcia

Duminică dimineaţa un autocar va pleca din Făgăraş spre Antalya, Turcia. Va fi plin cu copii şi antrenori de la CSM Făgăraş, care merg într-un turneu de pregătire pentru o săptămână. Aceştia vor avea cazare la un complex hotelier şi acces la bazele sportive de acolo. Pe lângă micii fotbalişti din Făgăraş, spre Turcia vor mai pleca simultan şi alte câteva echipe din România, participante la acelaşi turneu.

,,Sunt 40 de copii care pleacă în Antalya, adică cei de la U 10 şi U 11, angrenaţi în competiţiile naţionale organizate de Federaţia Română de Fotbal, precum şi cei de la U 17 şi U 19, angrenaţi în competiţiile locale de fotbal organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Braşov. Ei sunt însoţiţi de 3 antrenori: Marian Mărgărit, George Greavu şi Mircea Kelemen. Transportul lor se va face cu autocarul unei firme locale cu care avem contract. Turneul va dura o săptămână, până în 11 ianuarie 2020, iar din România mai pleacă încă 3-4 echipe, pe lângă cea a Făgăraşului. Acolo se vor întâlni cu alte echipe din Europa, dar şi cu cele turceşti. După acest turneu, copiii vor relua pregătirea în ţară pentru competiţiile oficiale care încep în primăvară”, a declarat Bogdan Mihăilă, vicepreşedintele CSM Făgăraş.

Clubul Sportiv Municipal Făgăraş numără numai la secţia fotbal circa 120 de copii şi tineri, cu vârste cuprinse între 9 şi 18 ani.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.