FOTO | Lucrări de modernizare la Spitalul municipal ,,Dr. Aurel Tulbure”


Se lucrează intens la Spitalul Municipal Făgăraș. Vechea clădire a secției de Pediatrie este transformată în Ambulatoriu de specialitate, iar clădirea unde va funcționa noul centru de recoltare a analizelor medicale este, de asemenea, în renovare.

Edilul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu, a prezentat, pe o rețea de socializare, care este stadiul lucrărilor.

,,La Spitalul „Dr. Aurel Tulbure” din Făgăraș construim un viitor mai sănătos, prin renovare și dotarea cu echipamente medicale de ultimă generație. Făgărășenii vor beneficia de asistență medicală de calitate, în spații moderne și bine echipate. Vă prezint lucrările aflate în curs de desfășurare la Spitalul Municipal: Vechea clădire a secției de Pediatrie este transformată în Ambulatoriu de specialitate. Acest proiect va permite creșterea capacității de consultații și investigații medicale și reducerea timpului de așteptare pentru pacienți. În prezent se lucrează la fațadă, la izolația termica, la recompartimentare și la instalațiile interioare. Se renovează, de asemenea, clădirea unde va funcționa noul centru de recoltare a analizelor medicale. Acesta va fi unul modern, dotat cu echipamente de ultimă generație și va oferi un flux optimizat de recoltare și procesare a analizelor, dar și condiții confortabile și sigure pentru pacienți”, a scris primarul Gheorghe Sucaciu pe facebook.

Reamintim că Reabilitarea, modernizarea și dotarea ambulatoriului este un proiect implementat de Primăria Municipiului Făgăraș, contractul de finanțare fiind semnat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și Agenția pentru Dezvoltarea Regională Centru. Obiectivul investiției il reprezintă lucrările de reparații și consolidare, modernizarea și dotarea cu aparatură și mobilier medical. De asemenea, Spitalul Municipal Făgăraș beneficiază de investiții importante, de peste 33 milioane de lei, din partea Ministerului Sănătății. Această finanțare va permite modernizarea infrastructurii spitalului și achiziționarea de echipamente medicale performante.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.