FOTO| S-a deschis NOMASVELLO Făgăraș! Centrul de înfrumusețare nr 1 în Tratamente Cosmetice cu IPL


  • Frumusețe, cosmetică și îngrijire! De toate acestea veți beneficia dacă veți trece pragul noului salon de înfrumusețare din municipiul nostru!

Salonul NOMASVELLO Făgăraș:

Bulevardul Unirii, bloc 1B, mezanin, Făgăraș (lângă sediul Electrica, vizavi de BRD)

Telefon: 0727 126 612

E-mail: fagaras@nomasvello.ro

Program de lucru:

Luni-Vineri: 10:00-20:00

Sâmbătă: 9:00-14:00

Alina Badea, Dan Pulțea

Alina Badea, Dan Pulțea

 

Franciza de înfrumusețare NOMASVELLO a ajuns și la Făgăraș! Noul salon de înfrumusețare oferă clienților servicii premium de Epilare Definitivă și Rejuvenare cu IPL, Terapii Faciale cu tehnologia Proskin și Tratamente Intensive pentru ten. Prin epilarea definitivă cu IPL se elimină părul de prisos și se tratează foliculita, în timp ce rejuvenarea cu IPL atenuează ridurile, petele și urmele de acnee. Tehnologia ProSkin de curățare facială în profunzime acționează pe baza ultrasunetelor și a energiei galvanice, eliminând celulele moarte, excesul de sebum și punctele negre, pentru un ten frumos și sănătos. Mai mult, specialistii de la Nomasvello Făgăraș efectuează și tratamente de înfrumusețare cu LED+Estethic, care are la bază tehnologia Photocare. Terapiile cu LED au un triplu rol la nivelul pielii, stimulând circulația sângelui, drenajul limfelor și activarea sistemului nervos central, pentru eliminarea toxinelor și pentru o digestie optimă. Astfel, procedurile corporale cu LED au un efect anticelulitic și de fermitate.

La deschiderea oficială a centrului, clienții au fost răsfățați cu șampanie, cu surprize dulci și cu oferte de nerefuzat, beneficiind de servicii gratuite sau de discount-uri. Iar făgărășenii din spatele Nomasvello Făgăraș sunt Alina Badea și Dan Pulțea. „Am pornit pe acest nou drum cu optimism și entuziasm. Ne dorim ca serviciile oferite să ajungă să fie folosite de cât mai multe persoane, indiferent că sunt femei sau bărbați. De la început am crezut în serviciile oferite de Nomasvello, iar în Făgăraș nu există un asemenea centru de înfrumusețare, care să ofere servicii premium de îngrijire“, au declarat, la deschiderea centrului, Alina și Dan, cei doi antreprenori care au adus franciza Nomasvello și la Făgăraș.

Succesul conceptului No+Vello se bazează pe prețul fix și unisex. „Fiind vorba de o franciză, prețurile sunt cele practicate de francizar, fiind valabile în toate centrele Nomasvello din țară. Prețurile practicate sunt în funcție de zonele tratate, dacă vorbim de epilare acestea variază de la 85 de lei/ședință pe o zonă mini (mustață, perciuni, etc), la 170 de lei/ședință pentru zona midi (umeri, omoplați) și 340 de lei/ședință zona maxi. Importanța serviciilor noastre este dată de importanța pe care fiecare dintre noi o acordă îngrijirii și întreținerii proprii“, au mai spus Alina și Dan.

Pe lângă toate aceste avantaje competitive, serviciile Nomasvello Făgăraș se remarcă prin utilizarea unei tehnologii proprii de ultimă generație, prin specialiștii acreditați și prin protocolul de lucru internațional, care asigură eficiența tratamentelor.

Clienții care vizitează în aceste zile Nomasvello Făgăraș vor avea parte de o testare gratuită a epilării definitive cu Laser&IPL, diagnoză facială WoodLamp  GRATUITĂ, 50% reducere la terapia de curățare facială și 20% reducere la toate tratamentele până la final de decembrie.

(Alina ROMAN)

Salonul NOMASVELLO Făgăraș:

Bulevardul Unirii, bloc 1B, mezanin, Făgăraș (lângă sediul Electrica, vizavi de BRD)

Telefon: 0727 126 612

E-mail: fagaras@nomasvello.ro

Program de lucru:

Luni-Vineri: 10:00-20:00

Sâmbătă: 9:00-14:00Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.